top of page

Een crème
veel toepassingen

Skin & Muscle Relief Crème biedt ontspanning voor de huid en de spieren. Ideaal voor na een intensieve training of als dagelijkse ondersteuning.

MUSCLE RELIEF - FRONT 2.png

DE BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

new_-_lavender_2000x_edited.jpg

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN MET BIJZONDERE WERKINGEN

Al duizenden jaren gebruiken veel beschavingen volledig natuurlijke geneeskrachtige recepten om het wondherstel te versnellen en bacteriële en schimmelinfecties te bestrijden. Uit deze recepten hebben we de meest effectieve planten en wortels van oude oorsprong geselecteerd en gecombineerd om één unieke formule te creëren. Deze formule ondersteunt het natuurlijke herstelproces van het lichaam door celregeneratie te stimuleren en de groei van bacteriën en schimmels te stoppen. Uit deze planten en wortels zijn de essentiële oliën geëxtraheerd die krachtig en effectief werken, resulterend in een crème die het natuurlijke genezingsproces van het lichaam stimuleert door het helpen verminderen van  ontstekingsklachten in de spieren en gewrichten.

BASED ON PURE NATURAL INGREDIENTS.png

WIJ HOUDEN NIET ALLEEN VAN DE NATUUR, MAAR WIJ ZIJN OOK ECHTE DIERENVRIENDEN

“Testen op dieren” is natuurlijk een zeer emotioneel onderwerp. Dus laten we je nu direct verzekeren: we hebben nooit dierproeven uitgevoerd. Niet voor geurproducten, net zomin als voor een van onze ingrediënten. Conform aan de Europese wetgeving. 

new_-_bunny_2000x_edited.jpg
papieren zak

VOOR ONS IS WEG GOOIEN EEN NO-GO

Waarom moeten we plastic afval verminderen? ... Het recyclen van plastic kost niet alleen veel energie, maar verbruikt ook veel water. Hoewel het wegwerken van plastic afval het belangrijkste milieuprobleem is, is het productieproces een belangrijke oorzaak van koolstofemissie die bijdraagt aan de opwarming van de aarde. Wij gebruiken daarom zo veel mogelijk recyclebare materialen voor onze producten en zijn altijd opzoek naar de volgende stap die wij hierin kunnen maken.

bottom of page