top of page
AdobeStock_101499133 (1).jpeg

Over Ons

Natuurlijke en duurzame producten voor mens en natuur

Wij zijn Akicure. Een klein familiebedrijf dat vijf jaar geleden alleen een idee was en nu tot werkelijkheid is gekomen. Wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijke producten die voor jou en de natuur goed zijn.  Bedankt dat je de tijd neemt om je meer in ons te verdiepen. 

heart_600x.png

Onze Missie

Bij Akicure streven we ernaar om een assortiment van natuurlijke verzorgingsproducten te leveren die een gezond en veilig alternatief vormen voor de gangbare opties in de markt. We gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten, ondersteund door wetenschappelijk bewijs, in onze zorgvuldig samengestelde formules. Wij geloven in de kracht van de natuur, vandaar dat we alleen de zuiverste extracten van geselecteerde planten en wortels in onze producten verwerken.

 

Ons doel is om het natuurlijke genezingsproces van de huid te ondersteunen zonder toevlucht te nemen tot kunstmatige chemicaliën en hun mogelijke bijwerkingen. Daarnaast streven we ernaar om onze ecologische voetafdruk te verkleinen door minimaal gebruik te maken van plastic en zoveel mogelijk te kiezen voor gerecyclede of recyclebare verpakkingsmaterialen.

mission_edited.png

Onze Visie

Als een onafhankelijke startup hebben we de vrijheid om onze groei zorgvuldig te beheren met de focus altijd op kwaliteit, natuurlijkheid en duurzaamheid. Wij geloven in voortdurende verbetering en hebben onze ambities verdeeld in twee hoofddoelen:

1. Het uitbreiden van ons assortiment met hoogwaardige, natuurlijke producten om aan een breed scala van verzorgingsbehoeften te voldoen.

2. Het implementeren van volledig recyclebare verpakkingen met 0% plastic, die door de brievenbus passen en gemakkelijk kunnen worden afgebroken en hergebruikt.

vision.png

Hoe is Akicure ontstaan?

Negentien jaar geleden begon een moeder van twee kinderen te experimenteren met zelfgemaakte crèmes, shampoos en douchegels. Ze begon met het creëren van deze producten met een speciale reden. Haar zoontje van 2 jaar oud leed aan eczeem en was allergisch voor synthetisch geproduceerde zeep- en badproducten. Haar missie was om een badproduct te ontwikkelen die haar zoontje kon gebruiken zonder enige allergische reactie en eczeem. Toen haar dit lukte, besloot zijn vanaf dat moment haar leven te wijden aan het creëren van volledig natuurlijke producten.

Deze toewijding veranderde in een passie en door de jaren heen heeft ze veel mensen geholpen met haar producten. Maar op een gegeven moment wilde zij haar ervaring en producten delen met de wereld. Samen met haar oudste zoon richtten ze het bedrijf Akicure op.

Dit is hoe Akicure werd geboren zoals we het vandaag kennen. De waarden van het gebruik van natuurlijke ingrediënten zijn diep verankerd in de organisatie en gebaseerd op een mix van oude recepten die door vele culturen over de hele wereld worden gebruikt met wetenschappelijk bewezen helende eigenschappen.

bottom of page