top of page

Verzendingen & retourneren

Retour voorwaarden

We staan bij Akicure achter alle producten die wij verkopen. Als je ontevreden bent over een product van Akicure, om welke reden dan ook, kan je het binnen 14 dagen na aankoop aan ons retourneren. De kosten van terugzending zijn voor jouw rekening. Na ontvangst van je retourzending, betalen wij het aankoopbedrag terug.

 

Om in aanmerking te komen voor een retour, moet het artikel ongebruikt en in originele staat zijn zoals je het hebt ontvangen. Let op! Producten kunnen niet worden geretourneerd als de verzegeling op het potje verbroken is vanwege hygiëne maatregelen. Akicure behoudt zich het recht om restitutie te weigeren als het product niet in een verkoopbare of originele staat is.

 

 • Het ruilen van producten is niet mogelijk.

 • Als wij geen retourmelding hebben ontvangen, kunnen wij een retourzending helaas niet in behandeling nemen en kom je niet in aanmerking voor teruggave van het aankoopbedrag.

 • Vermeld in je retourmelding het bestelnummer met daarbij de naam van het product of de producten dat/die je wenst terug te sturen.

 • Verzend de producten zodanig dat ze onbeschadigd retour komen en voeg de factuur of de pakbon bij. Als je deze niet meer in je bezit hebt, noteer dan je gegevens, het nummer van de betreffende bestelling en productnaam op een apart briefje en voeg deze toe.  

 • Je ontvangt geen retourlabel bij je bestelling.

 • Bewaar het verzendbewijs goed dat je ontvangt bij het afgeven van je pakketje op het postkantoor of servicepunt. Zonder dit verzendbewijs kan het zijn dat wij het aankoopbedrag van de producten niet kunnen terugstorten of geen herzending kunnen doen in het geval dat het item onverhoopt zoekt raakt tijdens het transport.

 • Let op: we accepteren alleen het verzendbewijs (waarop de tracking en/of het retouradres staat vermeld). Het aankoopbewijs van je retour is geen geldig verzendbewijs.

 • Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht.

 • Lege producten worden niet geaccepteerd en vallen niet onder de retourregeling.

 • Retourzendingen die aangemeld worden na het verstrijken van de officiële garantietermijn van 14 dagen, kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

 

Hoe retourneer ik mijn producten?

Als je spijt hebt van je aankoop kun je deze binnen 14 dagen nadat de bestelling bij je bezorgd is, herroepen.

 

Volg de volgende stappen om je bestelling te retourneren:  

 1. Om je bestelling te herroepen stuur je ons een ondubbelzinnige verklaring via e-mail om ons op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen.

 2. Verpak je retour in de orginele doos. Heb je de orginele doos niet meer, zorg dan voor een andere stevige verpakking. Verwijder eventuele oude labels van de doos.

 3. Voeg de retourbon toe aan de doos samen met de producten waarop uw naam, adres en ordernummer staan zodat wij uw retour zo snel mogelijk kunnen verwerken.

 4. Koop online of bij een service point uw verzendlabel en plak dit op de doos.

 5. Lever het pakket in bij het service point en bewaar uw verzendbewijs goed. Wanneer we uw pakket hebben ontvangen krijgt u hier bericht van. Retour sturen van je bestelling is op eigen risico. Bewaar daarom goed het afleverbewijs tot je retour bij ons is verwerkt.

 

Het retouradres:

 Akicure B.V.

Molenbossen 252,

5923AD, Venlo.

 

Hoe kan ik een klacht indienen?

 • Heb je een klacht over een product of de service van onze webshop, stuur deze dan aan de klantenservice via info@akicure.com.

 • Je ontvangt vervolgens zo snel mogelijk een antwoord uiterlijk binnen 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst van je klacht.

bottom of page