top of page

Een crème
veel toepassingen

Skin Therapy Crème helpt uw ​​huid te herstellen door haar te hydrateren, te kalmeren en te revitaliseren waardoor deze zachter en gladder aanvoelt.

SKIN CARE JAR - FRONT 2.png

DE BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN MET BIJZONDERE WERKINGEN

Al duizenden jaren gebruiken veel beschavingen volledig natuurlijke geneeskrachtige recepten om het wondherstel te versnellen en bacteriële en schimmelinfecties te bestrijden. Uit deze recepten hebben we de meest effectieve planten en wortels van oude oorsprong geselecteerd en gecombineerd om één unieke formule te creëren. Deze formule ondersteunt het natuurlijke herstelproces van het lichaam door celregeneratie te stimuleren en de groei van bacteriën en schimmels te stoppen. Uit deze planten en wortels zijn de essentiële oliën geëxtraheerd die krachtig en effectief werken, wat resulteert in een crème met antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen die de huid op moleculair niveau beschermen en het genezingsproces van het beschadigde huidweefsel versnellen waardoor de kans op ontwikkeling van littekens wordt verkleind.

BASED ON PURE NATURAL INGREDIENTS.png

WIJ HOUDEN NIET ALLEEN VAN DE NATUUR, MAAR WIJ ZIJN OOK ECHTE DIERENVRIENDEN

“Testen op dieren” is natuurlijk een zeer emotioneel onderwerp. Dus laten we je nu direct verzekeren: we hebben nooit dierproeven uitgevoerd. Niet voor geurproducten, net zomin als voor een van onze ingrediënten. Conform aan de Europese wetgeving.

new_-_bunny_2000x_edited.jpg
papieren zak

VOOR ONS IS WEG GOOIEN EEN NO-GO

Waarom moeten we plastic afval verminderen? ... Het recyclen van plastic kost niet alleen veel energie, maar verbruikt ook veel water. Hoewel het wegwerken van plastic afval het belangrijkste milieuprobleem is, is het productieproces een belangrijke oorzaak van koolstofemissie die bijdraagt aan de opwarming van de aarde. Wij gebruiken daarom zo veel mogelijk recyclebare materialen voor onze producten en zijn altijd opzoek naar de volgende stap die wij hierin kunnen maken.

bottom of page